Κατάδυση για Έμπειρους

Κατάδυση για Έμπειρους

H πολυετής μας εμπειρία στις καταδύσεις, ο αξιόπιστος εξοπλισμός του καταδυτικού μας κέντρου, οι καταρτισμένοι εκπαιδευτές μας και η αγάπη μας για τον βυθό θα σας καθοδηγήσουν στον υποβρύχιο κόσμο, για να δείτε ναυάγια, σπηλιές, ύφαλους και δελφίνια. Μεγάλη πιθανότητα εώς και 99% είναι να παίξουμε με τα δελφίνια. Μοναδική εμπειρία για αρχαριους και έμπειρους δύτες.

Τιμή:

  • Ιδιωτική επίδειξη     €00.00
#
Εκπαιδευτής

Δημήτρης Νυστάζος

Ο Δημήτρης Νυστάζος είναι εκπαιδευτής καταδύσεων από την Κάλυμνο και ιδιοκτήτης του Kalymnos Diving Club. Αυτή τη στιγμή, είναι ο μοναδικός που βουτάει με σκάφανδρο. Έχει πολυετή εμπειρία σε επαγγελματικές καταδύσεις και απεριόριστο πάθος για τη δουλειά του. Είναι πιστοποιημένος σας εκπαιδευτής, ναυαγοσώστης και έχει αναλάβει διάφορες σχετικές δουλειές από την προετοιμασία νέων δυτών μέχρι την ανέλκυση βυθισμένων πλοίων

Είτε είστε αρχάριος στις καταδύσεις και ψάχνετε μια διασκεδαστική δραστηριότητα στην Κάλυμνο, είτε είστε ένας εθισμένος στην αδρεναλίνη επαγγελματίας – έχουμε την κατάλληλη δραστηριότητα και τον εξοπλισμό για εσάς!